landsort2

Vackra BRF Landsort 2 i Kärrtorp byter till oss!

Den vackra, äldre föreningen Landsort 2 i Kärrtorp har valt oss som leverantör när det var dags att uppgradera sin befintliga hemsida.

Ena huset i denna föreningen ska renoveras om 2 år vilket gör att vi självklart kommer fotografera det igen för att deras Plattform ska ha ett så rättvist utseende som möjligt.

Vi ser fram emot att leverera en färdig produkt under februari!

DELA DET HÄR INLÄGGET

Stäng meny

Garagehantering

Kölista, vilka platser är lediga, när var det garagesopningen ägde rum m.m m.m. Vår garagefunktion gör det enkelt för styrelsen att ha översikt på samtliga parametrar inom er parkering och garage. Håll vissa saker synliga för medlemmarna och vissa bara för styrelsen.

Administration

Målsättningen var att bygga det enklaste tänkbara backended till plattformen. Vilket vi tycker vi har lyckas med. Oavsett om du är 12 eller 95 år går det inte att misslyckas med vår plattform. Supersmidigt!

Övrigt

Här läggs allt styrelserelaterat som inte hör hemma någon annanstans. Tex dokumentmallar, elavräkning, garagerelaterat m.m m.m.

Styrelsemöten

Lägg upp styrelsemöten med fält som tid, datum, plats samt fält för bifogade filer. Alla i styrelsen får en notis om när det är dags för styrelsemöten i samband med att inlägg för nytt möte görs m.m.

Stämmor

Enkel översikt över föreningens alla stämmor genom alla tider. Fält för tid, datum, plats m.m samt ett notissystem som gör att styrelsen slipper huvudvärken att hålla reda på varenda detalj via övrig kommunikation.

Protokoll

Samla alla protokoll på ett och samma ställe. Vår plattform har ett avancerat notissystem där alla i styrelsen får en liten notis ifall någon ändrar eller lägger upp t.ex. ett protokoll på plattformen. Detta gör man slipper leta i mail och olika molntjänster för att hitta det man söker.

Avtal

Lägg upp alla föreningens avtal och får en tydlig överblick på avtalsstart, avtalsslut m.m. Oavsett om ni har 20 eller 20000 dokument hittar vår sökfunktion det dokument ni söker efter på en sekund.

Ekonomi

Samla allt ekonomirelaterat på ett och samma ställe. Superenkelt att lägga upp och ännu enklare att uppdatera och hitta dokument efter dom är upplagda på webbplatsen.

Kontosida

Alla användare har en egen sida där man kan byta sin e-post, lösenord, namn samt bild på sig själv. Styrelsen behöver aldrig agera administratörer för medlemmarnas konton.

Felanmälan

Ett smidigt sätt för medlemmar att felanmäla saker. Som styrelse väljer ni själva ifall fastighetsskötare blir notifierad om detta eller ifall ni vill vara mellanhand.

Bildgallerier

Ett sätt att höja samhörigheten i föreningen. Lägg upp bilderna ifrån gårdsfesten eller höststädningen i ett snyggt galleri för all framtid.

Forum

En diskussionsforum där medlemmar och styrelse kan diskutera om allt gällande föreningen och annat. Samt även en köp och sälj-avdelning.

A-Ö

En tydlig översikt över allmänna saker som tex information om bredband, stadgar, andrahandsuthyrning och liknande saker medlemmarna enkelt behöver hitta.

Infoblad

Inga mer papperslappar i trappuppgången. När styrelsen lägger upp ett nytt infoblad får samtliga medlemmar en notis om detta med en länk som går direkt till infobladet. Modernt och miljömedvetet.

Anslagstavla

Perfekt kommunikation mellan medlemmar om aktuella saker.

Exempel: Om Medlem A har hittat ett par bilnycklar i soprummet kan hen skriva det i Anslagstavlan. Samtliga medlemmar får då en notis om detta. Om Medlem B svarar på inlägget, får endast Medlem A en notis om detta.

Nyheter

Med vår nyhetsfunktion kan styrelsen enkelt lägga upp saker som är relevant för medlemmarna. När ett nyhetsinlägg publiceras får samtliga medlemmar en notis om detta i sin telefon eller dator med en länk till just det nyhetsinlägget. Smidigt!